Chen Institute Homepage  /  About  /  Building Update

Building Update

Exterior photograph of the Chen Neuroscience Research Building
View of the north east side of the Chen Neuroscience Research Building.
Credit: Randall Howard
View of the interior of the building from the third floor gallery, it shows the tiles skylight and the second floor write up and social areas.
View from the third floor gallery.
Credit: Randall Howard, Caltech
Photograph showing the zen garden and nothside of the building, the glass windows have a green hue.
View of the garden and north side of the building.
Credit: Randall Howard, Caltech
Photograph showing lab space with grey counter tops, open upper shelving and light wood lower cabinets.
Lab space.
Credit: Randall Howard, Caltech
Phootograph of the south side of the Chen Neuroscience Research building, it shows the large windows and copper facade.
View of the south side of the Chen Neuroscience Research building.
Credit: Randall Howard, Caltech
Lab write up area with tables, blue dividers and lockers.
Lab write up stations.
Credit: Randall Howard, Caltech
West side view of the Chen Neuroscience Research Building, showing the copper facade, Caltech sinage and oak tree.
View of the west side of the Chen Neuroscience Research Building.
Credit: Randall Howard, Caltech
Chen Neuroscience Research Building Groundbreaking Ceremony, Tianqiao and Chrissy Chen with shovels.
Groundbreaking Ceremony, December 5, 2018. (L:R) Pasadena Mayor Terry Tornek, Humanities and Social Sciences Division Chair Professor Jean-Laurent Rosenthal, Director of the Chen Institute Professor David Anderson, Caltech President Professor Thomas Rosenbaum, Generous Donors Tianqiao and Chrissy Chen, Biology and Biological Engineering Division Chair (2010 - 2020) Professor Steve Mayo.
Credit: C.S. Flynn
Exterior photograph of the Chen Neuroscience Research Building
View of the interior of the building from the third floor gallery, it shows the tiles skylight and the second floor write up and social areas.
Photograph showing the zen garden and nothside of the building, the glass windows have a green hue.
Photograph showing lab space with grey counter tops, open upper shelving and light wood lower cabinets.
Phootograph of the south side of the Chen Neuroscience Research building, it shows the large windows and copper facade.
Lab write up area with tables, blue dividers and lockers.
West side view of the Chen Neuroscience Research Building, showing the copper facade, Caltech sinage and oak tree.
Chen Neuroscience Research Building Groundbreaking Ceremony, Tianqiao and Chrissy Chen with shovels.